کد خبر: 4272220
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

برگزاری ویژه‌برنامه‌های «ضیافت الهی» و «آرامش بهاری» در ۹ بقعه ملایر 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر از برگزاری ویژه‌برنامه‌های «ضیافت الهی» و «آرامش بهاری» در ۹ بقعه متبرکه این شهرستان خبر داد.

آرامش بهاریحمیدرضا نوروزی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: همه ساله در آستانه سال نو طرح آرامش بهاری در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص با هدف استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی بقاع از سوی اداره اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال نیز با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز طرح ضیافت الهی و آرامش بهاری در سطح بقاع متبرکه برگزار می‌شود، افزود: طرح ضیافت الهی از ابتدای ماه رمضان در بقاع متبرکه شروع و طرح آرامش بهاری نیز از 28 اسفندماه تا 14 فروردین‌ماه سال 1404 در سطح بقاع شاخص شهرستان ملایر برگزار خواهد شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر با اشاره به اینکه طرح ضیافت الهی و آرامش بهاری در 9 بقعه متبرکه شهرستان ملایر در حال برگزاری است، بیان کرد: بقاع متبرکه تکیه ابوالفضل(ع)، امامزاده عبدالله(ع) ملایر، امامزاده عبدالله(ع) مهرآباد، امامزاده عبدالله(ع) و سعید آورزمان، امامزاده علی‌اصغر(ع) جوکار، امامزاده سیدعلی(ع) داویجان، امامزاده ابراهیم(ع) طجر سامن، امامزاده احمد و محمود کیکله، امامزاده دو خواهران پیروز میزبان طرح ضیافت الهی و آرامش بهاری است.

وی به فعالیت 10 مبلغ در این ایام در طرح ضیافت الهی و آرامش بهاری اشاره کرد و گفت: در این طرح هفت نفر از مبلغان اعزامی از قم و دو نفر مبلغ بومی و یک نفر مفسر قرآن حضور دارند.

نوروزی برپایی خیمه‌های معرفت و غرفه‌های کودکان، حجاب و عفاف، سبک زندگی اسلامی، پاسخگویی به مسائل دینی و شرعی، برنامه‌های فرهنگی و محافل قرآنی، نماز جماعت، مسابقات فرهنگی آمادگی کامل جهت اسکان اضطراری و... را از برنامه‌های طرح آرامش بهاری و ضیافت الهی در بقاع متبرکه ملایر برشمرد.

وی با اشاره به اینکه ویژه‌‌برنامه تحویل سال و سفره هفت‌سین در بقاع متبرکه شاخص با پخش پیام نوروزی مقام معظم رهبری و توزیع بسته‌های متبرک در بقاع متبرکه شهرستان ملایر گفت: اطعام‌دهی در راستای نیت واقف، برپایی جشن نیمه ماه مبارک رمضان، برپایی مراسم احیای شب‌های پرفضیلت قدر و... از دیگر برنامه‌های طرح ضیافت الهی در شهرستان ملایر است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر با اشاره به پذیرایی افطاری ساده در تکیه حضرت ابوالفضل(ع) و امامزاده عبدالله ملایر ابراز کرد: مراسم شب‌های پر فضیلت قدر در امامزاده عبدالله ملایر، تکيه حضرت ابوالفضل(ع) و امامزاده ابراهیم طجر برگزارمی‌شود.

وی برگزاری محافل قرآنی و جزءخوانی در بقاع متبرکه و اطعام‌دهی دو هزار پُرس به ارزش سه میلیارد ریال در راستای نیت واقف به اقشار مختلف شامل ایتام، روزه اولی‌ها، محلات مسکن مهر، خیابان باهنر، امامزاده و شهید زرینی، برخی مدارس را از دیگر برنامه‌های اداره اوقاف و امور خیریه ملایر در ماه رمضان در طرح ضیافت الهی دانست.

انتهای پیام
captcha